Manja slova Veća slova RSSAdresar

26.12.2016.

Adresar institucija/organizacija koje su direktno uključene u proces pomoći, zaštite i reintegracije žrtava trgovine ljudima u Crnoj Gori

U Crnoj Gori trgovina ljudima nema karakter pojave, već je riječ o pojedinačnim slučajevima. Prema statističkim pokazateljima, najzastupljeniji vid trgovine ljudima u našoj zemlji je oblika seksualne eksploatacije, dok su prema pravosnažnim presudama registrovana i 2 slučaja trgovine ljudima oblika radne eksploatacije. Predmetni Adresar sadrži kratak opis aktivnosti koje potpisnici Sporazuma o saradnji preduzimaju u pogledu pomoći, zaštite i reintegracije žrtava trgovine ljudima, kao i njihove kontakt podatke.

12.03.2010.

Lista državnika službenika zaduženih za borbu protiv trgovine ljudima u Crnoj Gori

Lista državnika službenika zaduženih za borbu protiv trgovine ljudima u Crnoj GoriDownload

28.04.2009.

Adresar institucija i organizacija koje se bave borbom protiv trgovine ljudima u Crnoj Gori, decembar 2007.

Adresar institucija i organizacija koje se bave borbom protiv trgovine ljudima jedna je od aktivnosti predviđenih strategijom borbe protiv trgovine ljudima. Cilj adresara je da se stvori mreža organizacija i osoba na teritoriji Crne Gore, koja će koordiniranim naporima raditi na suzbijanju ove vrste kriminala.

27.03.2004.

ADRESAR

Adresar institucija i organizacija koje se bave borbom protiv trgovine ljudima jedana je od aktivnosti predviđenih strategijom borbe protiv trgovine ljudima.